1/10

ETERNITY BEACH HOUSE

MANFRED ST BELONGIL

BYRON BAY, NSW

Eternity Beach House, Manfred St Belongil, Byron Bay

Paul collaborated with Balanced Earth Building (https://www.balancedearth.co/eternitybeachhouse) as landscape architect for stage 1 landscape design and construction.

Situated close to the beach in Belongil within a sensitive coastal area and partially within the Littoral Rainforest Zone, the challenge was to create a soulful, holiday retreat garden with outdoor living spaces including pool, deck, fire pit, retaining walls in conjunction with regenerating the surrounding protected rainforest.

Stage 2, construction of the pool, deck and pergola will be completed soon.

LANDSTUDIO

 PO BOX 2179, BYRON BAY NSW 2481 AUSTRALIA

 

+61 (0)431 479 788 

+61 (0)418 688 088

© 2021 LANDstudio  LANDSCAPE ARCHITECTURE