1/4

POCHTERS RESIDENCE

BYRON BAY  NSW

A residential swimming pool and garden designed on the edge of remote tropical rainforest. The design incorporated a swimming pool feature that ‘dropped off’ toward view, mixing natural stone surround  with timber and sandstone. Curved cut outs provided for seating on either side of a traditional rectangular pool, enabling a variety of poolside space for lounging.


A natural pond and waterfall feature appears to connect to swimming pool feature, for visual affect, and descends to entry area level.


Visitors arrive at lower level at base of stone wall and wrap along water feature to entry and through exotic tropical gardens.

Location : Wilsons Creek NSW

LANDSTUDIO

 PO BOX 2179, BYRON BAY NSW 2481 AUSTRALIA

 

+61 (0)431 479 788 

+61 (0)418 688 088

© 2021 LANDstudio  LANDSCAPE ARCHITECTURE